Knightec

knightec

Knightec AB är ett svenskt privatägt teknikkonsultbolag som arbetar med utveckling, kvalitetssäkring och projektledning med nio kontor i Sverige och över anställda.‎Historia · ‎Verksamhet · ‎Samhällsengagemang · ‎Utmärkelser. Läs om hur det är att jobba på Knightec AB. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner, dra nytta av ditt nätverk och få jobb på Knightec AB. Vårt arbetssätt · Kontakta oss · Om Knightec · Våra uppdrag · Väx med oss · Vårt erbjudande. Startsidan. Vi skapar en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik. Vi är konsulter inom teknik och ledarskap. Vi söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Du hittar oss på nio orter från Lund i.

Knightec - sen

Knightec blir den första hyresgästen att flytta in på plan 13 i Solna United. Teknikbussen och de samarbetande förtagen vill visa vad man gör i tekniska yrken och samtidigt lyfta fram de tjejer som finns i branschen. Det här är Knightec Hör mer om kulturen hos oss och vad som utmärker oss som ett företag i framkant gällande teknik, ledarskap och medarbetarutveckling. Vi är konsulter inom teknik och ledarskap. Knightec samarbetar sedan med Rinkebyskolan i Stockholm med målet att öka intresset för teknik. Priset delas ut under Chefsgalan den 9 mars Vi skapar en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik Vi är konsulter inom teknik och ledarskap och söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag.

Knightec Video

Citrix customer testimonial - Knightec

Knightec - medverkade den

Prisets syfte är att lyfta fram företag och ledare som målmedvetet och strategiskt arbetat för att främja mångfald. Med Adelis som ny partner tar Knightec nästa steg i sin tillväxtstrategi. Specialisering gör skillnad Ny teknologi ger möjligheter men ställer samtidigt krav på nya utvecklingsmetoder och förändrade arkitekturer. Snabbare lansering - Ökad lönsamhet Global konkurrens och ny teknologi gör att produktlivscykeln blir allt kortare och marginalerna allt mer pressade. Knightec grundades ur det av WM-data förvärvade Knight Industriteknik. Här kan du  läsa mer om Knightec och vår verksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *