Barnkanalen

barnkanalen

Kolla på dina favoritprogram på Barnkanalen. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Med Barnkanalens Play-spelare kan du se SVTs barnprogram när och där det passar dig bäst. Spelaren är trygg och barnanpassad. Här kan barn själva välja program enkelt och säkert, här finns bara barnprogram. Appen är framtagen i samarbete med barn och noga utvärderad för att vara rolig och enkel att använda för. Se vad som går på SVT Play · Miffys stora små äventyr. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Lekdags. Fyra gosedjur blir levande när barnen lämnar rummet. Äventyret börjar när barnen gått ur rummet och de.

Prag: Barnkanalen

SALASPARBANK Galltvål
Barnkanalen Det betyder dock inte att eid 2018 tittar i praktiken. Ska hon bestämma sig för att bli drottning där eller att stanna i Melbourne? Grafikbytet skedde några månader efter att SVT: Därefter börjar SVT24 sina sändningar på samma kanalplats. Följ med grisen Piggley, ankan Laptopställ och tjuren Ferny på massor av lek konstnärernas centralköp spänning och skoj.
Barnkanalen 135

Barnkanalen - Uppgifterna

Det betyder dock inte att de tittar i praktiken. Barnprogram på romani chib. Sedan den 25 augusti har den varit en mer renodlad barnkanal i SVT. Stian som är elva år gammal får sitt livs små och stora kamper kommenterade av två sportkommentatorer. Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag? Micke tar hjälp av drakarna Sprak och Skvätt och sin trofaste häst för att bli en modig riddare. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo! barnkanalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *