Iphone 2

iphone 2

iOS Hjälpmedel. Tillgänglig för: iPhone 4s och senare, iPod touch (5:e generationen) och senare, iPad 2 eller senare. Effekt: Ett skadligt program kan läcka känslig användarinformation. Beskrivning: Det förekom ett problem med läsning utanför gränserna som åtgärdades genom förbättrad. Med tvåfaktorsautentisering kan du bara öppna ditt konto i enheter som du litar på, som din iPhone, iPad eller Mac. . iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9 och senare; Mac med OS X El Capitan och iTunes och senare; Apple Watch med watchOS 2 och senare; Apple TV (4:e generationen) med. Starta om din iPhone X. Tryck och håll ned sidoknappen och någon av volymknapparna tills reglaget för avstängning visas. Dra reglaget för att stänga av iPhone X helt.*; När iPhone X är avstängd, tryck och håll ner sidoknappen igen tills du ser Apple-logotypen.

Iphone 2 - annat

Kameran på framsidan kan ta bilder i VGA-kvalitet och används främst för videotelefonitjänsten Facetime. Din identitet kontrolleras enbart med ditt lösenord och verifieringskoder som skickas till dina enheter och betrodda telefonnummer. Slide Over och bakgrundsappar körs nu samtidigt. Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på  https: Åtgärdar ett problem där appsymboler inte visades i notiser på Apple Watch. Du kan även ta bort en betrodd enhet.

Iphone 2 Video

iPhone SE 2 Is Coming iphone 2 Korrigerar ett fel som kunde göra att det inte gick att svepa till vyn Idag eller till kameran från låsskärmen. Översätt engelska ord och fraser till moonlight swesub, franska, tyska, italienska eller spanska beta. Lägger till stöd för telefonsamtal med RTT sollentuna bildemontering för döva och hörselskadade. Iphone har stöd för Bluetooth 2. Följ riktlinjerna nedan för hur du bäst skyddar ditt konto och ser till att du aldrig förlorar åtkomsten till det: Åtgärdar ett problem där gestinmatning slutade svara på vissa iPhone 6s-skärmar eftersom de inte hade reparerats med originaldelar från Apple. Gå till avsnittet Säkerhet och klicka på Redigera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *