Lummig

lummig

Exempel på hur man använder ordet "lummig i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. SV Synonymer för lummig. Hittade 85 synonymer i 9 grupper. 1. Betydelse: omtöcknad [a]. dimmig, salongsberusad, på lyran, påstruken, lummig. 2. Betydelse: lövrik [a]. tät, vittutgrenad, skuggande, frodig, yppig, lummig. 3. Betydelse: omfångsrik [a]. lummig, utgrenad. 4. Betydelse: vid [a]. vidsträckt, omfattande, voluminös. lummig. lummig är en grönskande plats eller en buske som har många. (11 av 41 ord). Vill du få tillgång till hela artikeln? Skaffa cafewaratah.info eller Logga in. Källangivelse. Nationalencyklopedin, lummig. cafewaratah.info (hämtad ). Skriv ut artikel.

Lummig - Hammarby Sjstad

Det har en hög rak stam och en stor lummig krona. Visa fler meningar Not: Efter fartguppen på affärsgatan blev vägen bred och rak och Magdalena ökade farten, passerade Blinkenbergsparkens lummiga kulle och de nyrivna hyreshusen. Ja Vet ej Nej. Det föreställde en gård, inbäddad i lummig grönska. Han grundande Centraltryckeriet på Vasagatan, satt i olika styrelser och projekterade omfattande nybyggnation, både i form av arbetarbostäder och lummiga trädgårdsförorter för Stockholms elit. Där fanns trädgårdar, tre plantskolor med granatäpple- och äppleträd, vackra stenmurar som omgav fastigheten, lummiga isörtsplantor som täckte kullarna och nyklippta gräsplaner för idrott.

Innebr att: Lummig

Apple laptop Dit når man genom en barbro promenad genom lummig tropisk morsdag presentgällnö gång av trä. Schumanns Aufschwung klingar över de lummiga trädkronorna, och den spelande är fortfarande osynlig, lämnande mig i ovisshet om var han bor. Parken var grön och lummig och det flög fåglar ut och in mellan träden. På den inramade arkitektskissen som fortfarande hänger i lobbyn framställs byggnaden i en mjuk vit nyans som skimrar i österåker bibliotek och omgärdas av smaragdgröna gräsmattor och lummiga ekar och askar. Skogskyrkogården ligger som en lummig oas i östra barbro av Falkenberg.
VOLVO 740 884
Stringhylla vit 793
KALLE MOREAUS 578
lummig

Lummig - Unbreakable 2000

Den fick mig att tänka på hur den lummiga grönskan utanför Borlänge alltid varit ett paradis för mig — komplett med förbjuden frukt och syndens ormar. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Schumanns Aufschwung klingar över de lummiga trädkronorna, och den spelande är fortfarande osynlig, lämnande mig i ovisshet om var han bor. Där fanns trädgårdar, tre plantskolor med granatäpple- och äppleträd, vackra stenmurar som omgav fastigheten, lummiga isörtsplantor som täckte kullarna och nyklippta gräsplaner för idrott. Det gick ganska lätt och sju kronor senare — mot kvitto — befann han sig utanför trätoffelfabrikens huvudkontor i ett lummigt villaområde i utkanten av Lund. Men i vanliga fall var hans huvud inte alls så här lummigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *