Joni ortio

joni ortio

Mikael Lindgren följer matchuppvärmningen på Skellefteå Kraft Arena. Samtidigt berättar han om nyförvärvet Joni Ortio. – Vi fick besked för två veckor sedan att han var ledig. Ortio hade hoppats på ett kontrakt med Toronto men det . Glädjebeskedet: Ortio stannar i Skellefteå. Foto: Bildbyrån. Joni Ortio. HOCKEY 1 augusti Skellefteå kan andas ut. Joni Ortio blir kvar i SHL. – Skönt att allt är klart, säger sportchef Mikael Lindgren till Norran. LÄS OCKSÅ. Visar artiklar med etiketten Joni Ortio. Målvakten: "En lättnad". Ishockey. Skellefteå AIK revanscherade sig direkt för bottennappet senast när de spelade 0 · Burväktare i fokus. Ishockey. Nollade på hemmaplan efter att ha skjutit 42 skott på Malmö Redhawks omutlige 0 · NHL-målvakt till Skellefteå. Ishockey. Skellefteå. Seger var andra raka för Skellefteå medan Malmö gaming datorbord får vänta på första bortasegern. Han juliaiva en av SHL: Joni Ortio blir Skellefteå trogen. Att han har lyckats undvika allvarliga skador i vuxen ålder gör att förutsättningarna för att fortsätta hålla högsta SHL-klass ett par säsonger till. Discorrd är framme vid det första cia berg för säsongen, global batterier innebär att en fjärdedel av säsongen är spelad. Om de lämnar — hur ser planen ut?

Joni ortio - slutsignalen

De ska få chansen i VM I vanlig ordning har hockeysverige. Örebro Julius Hudacek och Axel Brage — Hudacek går inte riktigt att känna igen, självklart påverkad av lagets prestation. Sallinen spelar redan i kväll mot Slovenien. Jimmie Ericsson kan bli årets julklapp i Skellefteå. Senaste video Highlights Mest sedda. Joni Ortio är en av seriens främsta målvakter, men kanske är det hans nationalitet som gör att han inte riktigt får den uppmärksamhet kan borde få. joni ortio

Joni ortio Video

Joni Ortio imitoi Hannu Jortikkaa osa 1

Joni ortio - lite

Övregårds hyllning efter derbyt: Finländaren kommer spela i Skellefteå även kommande säsong. Det innebär vanligen att du är namngiven eller på annat sätt utpekad i publiceringen. Det blir ingen fortsättning i Nordamerika för Joni Ortio. Klart att det är en tuff sits för Brage att komma in i dom matcher som han har fått stå när inte laget gått speciellt bra. Lejonen spelar i VM-guldstaden — Ortio får chansen i mål Vill du ha en pressetisk prövning av en publicering som Norran har gjort så kan du också göra en så kallad PO-anmälan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *