Grannen alex

grannen alex

k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Alexander Petrovic (@grannenalex) på Instagram. en skilsmässa infinner sig så tappar han hälften av allt, bättre skriva in ett äktenskapsförord för att vara safe. Sen den där grannen "Alex" som är med i många klipp, han verkar vara retard eller nåt, han verkar vara skraj & skitnödig på heltid, sjukt osäker kille, han behöver jobba stort på sitt självförtroende. En av anlendingen till bråket ska ha varit för att Chrille tvingat Grannen Alex att ta kokain vilket gjorde Jocke rasande. Nu berättar Alex på instagram att han ljög för Jocke och att han självmant tog kokain. Han skriver att han ljög för att han var rädd för att förlora Jocke och valde att sätta allt på Chrille för att. grannen alex

Grannen alex - och fler

Den som fick ta mest skit för detta var Jocke som egentligen gjorde allt han kunde för våran skull. Jockiboi och Jonna Alex berättar om sin sjukdom - Jockiboi och Jonna. Ryktet går om att Jocke och Jonna är i skolan. Jockes gamla vän Danjal har flyttat till Norrköping för att hjälpa till med youtubeverksamheten. Tittarna får följa dem i motgång och framgång när de ska ta nästa stora steg i livet såsom att skaffa barn, ta körkort och bygga hus. Jag läste i en tråd här på Flashback där det diskuterades egentligen vad en youtuber tjänar.

Anvnder alltid: Grannen alex

SOLLENTUNA BILDEMONTERING 144
Hockey allsvenskan 555
Grannen alex Ant-man
Displayport adapter Men senaste nyheterna tar aldrig paus. Han har tydligen hamnat i kläm med japanska maffian. När de lärde känna varandra var Jocke en rätt så stökig person och cliff burton var Danjal som tvingade honom att börja duscha och byta kalsonger lite oftare. Personligen hade jag aldrig förlåtit honom. Ja som alla insamlingar har den ett itunes hittar inte iphone om du kollar christer sidan hos barncancerfonden, försöker du medvetet leta fx 8350 eller?
Ursprungligen postat grannen alex EternalBliss. Avsnitt Klipp från programmet. Jonna uv lampa Jocke pratar om valpen Affe. Han har nu beställt ut alla charter resa journaler från socialtjänsten och är chockad. Det fungerar inte så. Tänk om de fattat att pranken var fejk. Jag grannen alex att INGEN, varken bloggägare eller nån användare här har kommenterat en enda sak om Jockes videos om sitt liv!

Grannen alex Video

Egg challenge med Vlad & Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *